We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more about our Privacy Policy.

I got it!

Event
06 May 2023
Internal Market

CSRD Masterclass

Bent u een duurzaamheidsmanager en benieuwd naar de nieuwe rapportageregels in verband met CSRD? Doe mee aan onze masterclass!

Met de komst van de lang verwachte Europese Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) moeten organisaties naast hun financiële resultaten ook transparanter rapporteren over hun duurzame impact. Hiervoor is het noodzakelijk dat duurzaamheid echt verankerd wordt in de organisatie. In deze masterclass duiken we in hoe u een duurzaamheidsbeleid kunt inrichten volgens de CSRD. We nemen u mee door dubbele materialiteit, stakeholder management en de basisstructuur en toepassing van de European Sustainabiltiy Reporting Standards (ESRS). Daarnaast staan er interactieve case studies centraal om deze onderwerpen verder uit te diepen.

Schuttelaar & Partners is een internationaal adviesbureau met meer dan 27 jaar ervaring in duurzaamheid en verslaglegging. Deze sessie wordt geleid door onze CSRD-expert en adviseur Eleonora Roding en onze communicatiedeskundige Ilke Pasteels. Dit evenement in Brussel is onze tweede editie van onze CSRD-masterclassreeks.

Eleonora heeft een achtergrond in milieuwetenschappen en biologie, die zij gebruikt om bedrijven te helpen duurzaamheid beter te begrijpen en te integreren in hun bedrijfsmodellen. Als u met haar werkt, zult u merken dat complexe duurzaamheidsnormen, -kaders en -voorschriften, zoals de TCFD, CSRD, SFDR en de EU-taxonomie, niet alleen kunnen worden gebruikt om groene bedrijfsinitiatieven te initiëren, maar ook om duurzaamheid in de organisatie te verankeren.

Ilke is een expert in communicatie. Zij helpt u bij het ontwikkelen van effectieve interne en externe campagnes.

When

6 May 2023 @ 02:00 pm

6 May 2023 @ 05:00 pm

Duration: 3 hours


Where

Holland House

20 Rue d'Arlon

1050 Ixelles

Belgium


Language

Dutch nl


Organised by

Schuttelaar & Partners (deactivated)

Featured Events in Economy

Other Events in Economy

Similar Webinars in Economy

Innovative Budgeting

Belgium, , 23 May 2024

Public Sector Housing Performance

Webinar, 20 Jun 2024

Recent Publications in Economy

Europe’s Economic Security

Policy Paper, May 2024, cepr.org

Featured Events